Matkailuneuvonta Kangasala-talossa

Matkailuinfo muutti Kangasala-taloon

10.01.2020

Visit Kangasalan matkailuneuvonta siirtyi vuoden alusta Kangasalan keskustaan, Kangasala-talon hoidettavaksi. Matkailijoille tarjotaan tietoa Kangasalan kohteista ja palveluista ympäri vuoden pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 11–16.

Kangasala-talossa sijaitsevan infopisteen lisäksi matkailijat saavat neuvontaa puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisen median kanavissa. Ryhmämatkailijoita ja matkanjärjestäjiä palvellaan Visit Kangasalan toimistolla. 

Tietoa ja vinkkejä Kangasalan matkailusta tarjoaa Visit Kangasalan verkkosivu: visitkangasala.fi 

Matkailuneuvonnan järjestämisessä on huomioitu erityisesti palvelun laatu sekä tiedonkeruu ja tilastointi. Kertyvän matkailutiedon avulla Kangasalan matkailua voidaan kehittää  tavoitteellisemmin.

Aiemmin Kangasalan matkailuneuvonta sijaitsi Mobiliassa. 

Matkailuinfon avajaisia vietettiin torstaina 9.1.2020

Matkailuneuvontaa on toivottu kuitenkin kaupungin keskustaan jo kauan. 

– Olen todella iloinen, että pitkä odotus matkailuinfon saamiseksi keskustaan on päättynyt, ja matkailuinfo on nyt keskeisellä paikalla Kangasala-talossa, iloitsee Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

– Kangasala-talolle uuden palvelukokonaisuuden tarjoaminen on haaste, ja niistähän me pidämme. On ilo päästä palvelemaan asiakkaita yhä monipuolistuvalla palveluvalikoimalla matkailuasioiden tiimoilta, Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen jatkaa.

Matkailuinfo vuonna 2020

Matkailuneuvonta on avoinna vuoden ympäri ti–la 11–16.
Poikkeuksena vuonna 2020 suljettu lauantait 11.1., 18.1., 23.5., 30.5., 6.9. ja 13.9.2010. Myös juhlapyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia aukioloaikoihin.

Visit Kangasalan matkailuneuvonta 
Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6 
36200 Kangasala 
p. 050 315 2854, info@visitkangasala.fi