Lähiruokailtatori

Lähiruokailtatori torstai 24.9.20

24.9.2020 klo 17.00 — 20.00

Kangasalan torilla järjestetään torstaina 24.9.20 klo 17 – 20 Lähiruokailtatori. Mukana on lähialueen tuottajia myymässä omia tai edustamiaan tuotteita.

Tapahtuman ilta-aika antaa myös työssä käyville mahdollisuuden tulla tekemään ostoksia.

Ulkona torilla saamme järjestettyä tilaisuuden myös niin, että myyntipaikat sijaitsevat väljästi ja asiakkaidenkin on helpompi pitää nyt turvavälit ostoksia tehdessään.

Miltä maistuu Kangasala-jäätelö?

Tredun elintarvikealan ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat suunnitelleet ja valmistaneet teille maisteltavaksi kolme herkullista jäätelöä. Eniten ääniä saanut nimetään Kangasala-jäätelöksi.

Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan lahjakortti toimipisteemme myymälään, jolla saa vaikkapa voittanutta jäätelöä, kakun, pullaa tai muita leivonnaisia!

Tervetuloa maistelemaan ilmaiseksi ”Kaarinan kaihoa”, ”Haralanharjun houkutusta” ja ”Kesäpäiviä Kangasalla” – jäätelöitä!

Torilla mukana

Lista täydentyy sitä mukaa, kun myyjiä ilmoittautuu.

Ja torihan ei ole tori, jos ei Tertun torikahvio ole auki! Torikahviosta kahvit ja herkut ostosten lomaan nautittavaksi! Myynnissä myös ilmaveivejä ja pannaria!

Haluatko myymään tuotteitasi?

Tuottaako puutarhasi enemmän kuin omiksi tarpeiksi? Keräätkö marjoja tai sieniä myyntiin asti? Tule myyjäksi Lähiruokailtatorille!

Maksuttomilla myyntipaikoilla tarvittaessa teltta päällä sekä pöytä valmiina. Kysy vapaita paikkoja: outi.pettersson@visitkangasala.fi tai p. 040 133 6822.