Lähde tutustumaan Kuohunparkin taideteoksiin peräkonttikirppupäivänä

17.01.2020

Kangasalan uutta pysäköintitaloa Kuohunparkkia on tituleerattu Suomen kauneimmaksi pysäköintitaloksi. Pysäköintitalon ulkonäköön on satsattu erityisesti. Parkkitalon julkisivuun on maalattu seinämaalaus, jonka on toteuttanut kuvataiteilija, professori Tarja Pitkänen-Walter. Hänet tunnetaan paikkasidonnaisista, laajennetuista maalauksista, joissa on huomioitu tilankäyttö ja arkkitehtuuri. Kuohunparkin julkisivun maalauksessa on erivärisiä, osin peittäviä ja osin läpikuultavia ajoneuvojen renkaiden jälkiä.

Pysäköintitalon porraskäytävään ja hissiin on tuotu kangasalta kotoisin olevan valokuvataiteilija Susanna Majurin valokuvia. Majuri tunnetaan taianomaisista kuvista, joissa keskeisenä elementtinä on usein vesi. Veden lisäksi pysäköintitalon teoksissa näkyy myös muita Kangasalan luonnolle ominaisia piirteitä ja elementtejä.

Lauantaina 25.1.20 klo 11 – 13 Kuohunparkissa järjestetään peräkonttikirppis. Kirppiksen yhteydessä on oivallinen tilaisuus tutustua pysäköintitalon taiteeseen.

Uimahalli Kuohussa on myös peräkonttikirppislauantaina alennetut hinnat, joten samalla kerralla voi käydä myös uimassa ja tutustumassa Kuohun monipuoliseen tarjontaan.

Kannattaa lähteä kauempaakin katsomaan!

Kirppiksestä löytyy lisätietoa Facebookista peräkonttikirpun omalta tapahtumasivulta: www.facebook.com/events/1303207496553284/

Uimahalli Kuohu: www.kangasalanuimahalli.fi/