Kangasalan kesäteatteri

Kangasalan Kesäteatteri 2022

11.05.2022

Kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla sijaitseva Kangasalan kesäteatteri tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle kulttuurielämykselle. Teatterissa on 400 istumapaikkaa, joista neljä soveltuu pyörätuolille. Katsomo on katettu, joten kesäsade ei kastele yleisöä, ja helteellä järvituuli viilentää katsomoa mukavasti.

Kesäteatteri sijaitsee Auton ja tien museo Mobilian naapurissa, ja Mobilian palvelut ovat myös teatterivieraan käytettävissä. Teatteriretken voi päättää vaikka iltauintiin viereisellä uimarannalla.

Saapuminen

Kesäteatteri sijaitsee osoitteessa Kummelintie, 36270 Kangasala.

Tampereen seudun liikenteen Nyssen linja 40B (Tampere – Kangasala – Mobilia) tuo perille saakka. Katso aikataulut.

Pysäköinti on maksuton.

Kahvila Villikka

Kesäteatterin kahvila Villikka on avoinna aina kun teatterilla tapahtuu. Tarjolla kuumia ja kylmiä juomia, pikkusyötävää, jäätelöitä ja makeisia. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Kahvila on palvelee auki ollessaan kaikkia alueella olevia ihmisiä, ainoastaan esitysten väliajalla kahvila on varattu esitysvieraille. än herkulliset tarjoilut toiveiden mukaan.

Väliaikatarjoilut kannattaa varata ennakkoon toimisto@hahhah-ravintolapalvelut.fi tai 050 552 2493.


Kesäteatterin ohjelmistossa kesällä 2022

Vaimoni on toista maata 8.–19.6.2022

Ranskalaisen Gilles Dyrekin käsikirjoittama Vaimoni on toista maata, on nokkela komedia, jossa kotijuhlat muuttuvat kaaokseksi pienen väärinkäsityksen myötä.

Häitään suunnitteleva nuoripari kutsuu miehen vanhan opiskelukaverin ja tämän tyttöystävän syömään. Ilta uhkaa ajautua karille, sillä tyttöystävä riidan seurauksena kieltäytyy puhumasta ja antaa oudon hiljaisen vaikutelman. Isäntäpari luulee häntä ulkomaalaiseksi, mistä lähtee vyörymään massiivisiin mittoihin kasvava pyörremyrsky.

Hulvaton ja vauhdikas komedia, jossa on sopivassa suhteessa vauhtia, seesteisempiä kohtia ja yllätyskäänteitä.

Ohjaus: Mikko Kivinen. Näyttelijät: Vuokko Hovatta, Maija Siljander, Iikka Forss ja Antti Peltola.

Esitykset 8.–19.6.2022

Tuhkimo 30.6.–10.7.2022

Tervetuloa katsomaan rakastettua klassikkotarinaa kesällä 2022!

Tuhkimo on kokenut kovia ankarassa perheessä ilman omaa äitiään ja on kovin surullinen. Kun Tuhkimo jälleen kerran raataa kotitöitä, antaa hyvä haltijatar hänelle yllättävän lahjan. Taian voimalla Tuhkimon tie käy unen kaltaisiin näyttäviin tanssiaisiin. Haltijattaren taika raukeaa keskiyöllä, ja miten käykään, kun Tuhkimo kiirehtii linnasta kotiin. Hänen jälkeensä jää vain mystinen taikakenkä, jonka prinssi löytää. 

Esittäjinä Kangasalan Pikkuteatterin 7-13-vuotiaat lapset

Sopii kaiken ikäisille

Kesto: 1,5 tuntia väliajan kanssa

Esitykset 30.6.–10.7.2022

Huviseurat stand up 21.7.2022 klo 19

Stand up -koomikot Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala pakkaavat kesällä huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan Suomea Huviseurat -kiertueelle.

Luvassa on puolitoistatuntinen show kolmelta kokeneelta stand up -komiikan mestarilta, jotka takaavat yleisölle kesän hauskimmat illat. K18.

Tuotanto: Komediatalo

Esitys 21.7.2022 klo 19

Kunnolla katettu 27.–30.7.2022

Kunnolla katettu on tyypillinen brittiläinen farssikomedia: hulvattomien juonenkäänteiden suolaa ovat väärinkäsitykset ja absurdit tilanteet, jotka eskaloituvat loppua kohden mitä hullummaksi, ratkiriemukkaaksi vyyhdeksi. Näytelmä on alun perin TV- ja elokuvakäsikirjoittaja Dave Freemanin (1922–2005) käsialaa, ja tunnetaan englanniksi nimillä Dummy Run ja Kindly Keep it Covered.  

Esityksen ohjaaja Anu Hälvä on kääntänyt ja sovittanut näytelmän uudelleen, ja antanut sille myös uuden suomenkielisen nimen. Nimi Kunnolla katettu viittaa sekä tapahtumapaikkana toimivaan fitnessklubiin, että erinäisiin hämäriin vakuutusasioihin, joilla on komediassa merkittävä rooli. Näytelmän toisessa miespääosassa vierailee kangasalalainen Timo Saari.

Esitykset 27.–30.7.2022

Kaunis Veera su 31.7. – kaksi esitystä

Tervahöyry Prinsessa Armada seilaa jälleen romanttisissa tunnelmissa kesällä 2022! Perinteinen Balladi Saimaalta ”pienillä” twisteillä ja upeilla lauluilla höystettynä, ammattilaulajien esittämänä versiona. 

Suuren yleisösuosion kesällä 2021 saavuttanut esitys vierailee toiveuusintana Kangasalla. 

HUOM. Vain kaksi esitystä Kangasalan kesäteatterissa
su 31.7. klo 14 ja 18

Viidestoista yö -musikaali 2.–20.8.2022

Uudessa musikaalissa on aikamatka Juice Leskisen ja hänen ystäviensä maailmaan!

Juicea on pidetty suomalaisen rock-musiikin isähahmona ja Manserockin luojana. Nerokkaana laulajana ja lauluntekijänä, mestarillisena sanoittajana ja mestarillisena riimittelijänä tunnettu Juice kirjoitti monia kuolemattomia klassikoita, joista musikaalissa kuullaan mm, kuten Viidestoista yö,  Syksyn Sävel, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee ja monia, monia muita.

Lisäksi esityksessä kuullaan Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla-risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Juicea esittää Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan; manserockari jo toisessa sukupolvessa.

Esitykset 2.–20.8.2022 Kangasalan kesäteatterissa


Kangasalan kesäteatterin keikkakesä 2022

Jarkko Martikainen & Luotetut miehet 11.6.2022 klo 19

Jarkko Martikainen on tullut tutuksi YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. YUP-hiteiksi voidaan lukea muun muassa Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma.

Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet ovat Ema Hurskainen (rummut, basso, taustalaulu), Anssi Salminen (kitarat, mandoliini, viulu, taustalaulu) ja Luis Herrero (basso, haitari, taustalaulu) sekä Jarkko Martikainen (laulu, kitara).

Konsertti 11.6.2022 Kangasalan kesäteatterissa

Tiisu 18.6.2022 klo 19

Tiisu on tarttuvaa ja värikästä suomirockia soittava yhtye, joka on loistavan livebändin maineessa. Yhtyeen uusin albumi ”III” ilmestyi tammikuussa 2022 ja sai hyvän vastaanoton medioilta. Bändi on tunnettu myös mm. kappaleistaan ”Elämältä turpiin sain” sekä ”Tänään sä musta hullaannut”, jotka molemmat ovat nousseet suomalaisten radiokanavien viidentoista soitetuimman kappaleen joukkoon.

Konsertti 18.6.2022 Kangasalan kesäteatterissa

Pauli Hanhiniemi Mad 23.6.2022 klo 19

Legendaarisen suomirock- konkarin Pauli Hanhiniemen, sekä basisti Ville Rauhalan melko akustinen duo, joka esittää Paulin eri yhtyeiden kappaleita vuosien varrelta

Konsertti 23.6.2022 Kangasalan kesäteatterissa

Ressu Redford 23.7.2022 klo 19

Karismaattinen Ressu Redford hurmaa Kangasalan Kesäteatterilla heinäkuussa!

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Konsertti 23.7.2022 Kangasalan kesäteatterissa

Lisää luettavaa