Kirpputori Outolintu

Lähde kirpputorikierrokselle Kangasalle

08.11.2020

Kangasala tunnetaan hyvästä kirpputoritarjonnastaan. Ekologisia ostoksia voi tehdä keskustassa sekä Lentolan kauppakeskuksessa.

Keskustan alueella, kävelymatkan päässä toisistaan sijaitsevat Kirpputori Outolintu, SPR:n kirpputori, Lähetystuvan kirpputori ja Viadia-tori. Iso itsepalvelukirppis Pirkan kirpputorikeskus sijaitsee Lentolassa.

Keskustaan ja Lentolaan pääsee Tampereen suunnasta näppärästi Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen bussilla. Keskustassa kannattaa pysäköidä auto torille maksuttomaan parkkiin ja lähteä kierrokselle jalkaisin.

Tervetuloa tekemään uniikkeja ja vastuullisia löytöjä Kangasalle!

SPR Kirpputori Kangasala

Kirpputori Outolintu

Siisti, tilava ja valoisa itsepalvelukirpputori Kangasalan keskustassa. Kahvio ja leikkipaikka lapsille. Lemmikit ovat tervetulleita omistajansa kanssa.

Osoite: Ellintie 2, Kangasala

Pirkan kirpputorikeskus

Pirkanmaan suurin kirppis, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lentolan liikekeskuksessa. Itsepalvelukirpputorilla on mukava ja edullinen kahvio sekä lasten leikkipaikka.

Osoite: Mäkirinteentie 4, Kangasala

Punaisen Ristin kirpputori

SPR:n paikallisosaston kirpputorilla keskustassa myydään vaatteita, kodin tekstiilejä, kirjoja, leluja sekä muuta kodin pientavaraa pikkurahalla.

Osoite: Kangasalantie 1133, Kangasala

ViaDia-tori

ViaDian kirpputorilla teet löytöjä ja hyvää. Myynnissä vaatteita vauvasta vaariin.

Osoite: Kuohunharjuntie 21, Kangasala

Lähetystuvan kirpputori Ukinranta

Osoite: Ruutanantie 8