Kangasalan Yrittäjien Kevätmarkkinat -Tapahtuma kaikkien kaupunkilaisten iloksi

15.05.2019

Kangasalan Yrittäjien perinteiset Kevätmarkkinat järjestetään tänä vuonna jo 28. kerran. Kevätmarkkinat ovat  perjantaina 17.5.19 klo 9-19 ja lauantaina 18.5.19 klo 9-16. Lähde mukaan nauttimaan markkinatunnelmasta, huikeasta koko perheen ohjelmasta sekä tutustumaan noin 150:n markkinamyyjän/-esittelijän tarjontaan. Markkinoiden kävijämääräksi järjestäjät odottavat yli 10 000 kävijää.

UUSI PAIKKA, UUDET KUJEET
Kangasalan keskusta-alueen rakennustöiden vuoksi markkinat järjestetään tänä vuonna Kangasalan torin sijaan Pikkolan tapahtumakentällä (Finnentie 27, Roineen kampusalue). Aiempaa väljemmän tapahtumapaikan ansiosta markkinoille mahtuukin tänä vuonna huikea määrä myyntipaikkoja ja esittelypisteitä. Myös liikkumisväljyyttä on aiempaa enemmän. Lasten iloksi tapahtuma-alueelta löytyvät perinteisten myynti- ja esittelypisteiden lisäksi mm. pomppulinna, lasten pikkutivoli ja poniratsastusalue. Tänä vuonna kevätmarkkinoilla on ensimmäistä kertaa myös erillinen Food Court -ruokailualue, jonne markkinoiden ruokamyynti on keskitetty ja jonne on varattu ruokailua varten kaikille yhteinen ruokailuteltta.

TAPAHTUMA KAIKKIEN KAUPUNKILAISTEN ILOKSI
Kevätmarkkinoiden järjestäminen on Kangasalan Yrittäjäyhdistyksen markkinatiimiltä melkoinen ponnistus. Lukemattomia työtunteja ei ole laskettu vaan yhdessä tehden, kaikkien vahvuuksia hyödyntäen, on haluttu järjestää hyvä tapahtuma kaikkien kaupunkilaisten iloksi. Tämän vuoden markkinoiden teema yhteisöllisyys, kuvaakin hyvin yhteistä talkoohenkeä sekä tavoitetta minkä eteen työtä ollaan tekemässä. Kangasalan Yrittäjät ry haluaa lisätä omalla panoksellaan kotikaupunkinsa eloisuutta. Siksi perinteisten markkinaherkkujen ja myyntipisteiden lisäksi markkinoilla on molempina päivinä runsaasti hyväntuulista ja maksutonta ohjelmaa kaikenikäisille. Perjantain päiväohjelmassa on otettu huomioon erityisesti ikäihmiset ja lauantain ohjelma on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä silmällä pitäen.

Tapahtuman pääesiintyjä on Herra Heinämäen Lato-orkesteri, joka nousee markkinoiden ohjelmalavalle lauantaina 18.5. klo 12.

Muuta ohjelmaa ovat mm. erilaisia esityksiä, hyväntekeväisyyshuutokauppa Naisten Pankin hyväksi, haastatteluita, humppajumppaa, keppihevosratsastus-kilpailu ja stand up -komiikkaa. Perinteitä kunnioittaen tänäkin vuonna mitellään Yrittäjien ja kaupungin haastekisa sekä julkistetaan Vuoden kangasalalainen. Viime vuoden, Vuoden 2018 kangasalalainen, oli elinkeinojohtaja Lasse Silván.

Seuraa markkinoiden uutisointia sekä katso tapahtuman koko ohjelma Kevätmarkkinoiden omilta Facebook-sivuilta.

PYSÄKÖINTI JA MARKKINAJUNA
Järjestäjät toivovat, että lähialueilta saavutaan markkinoille mahdollisuuksien mukaan ilman omaa autoa. Maksuton markkinajuna liikennöi Pikkolan tapahtumakentän ja Kangasalan torin välillä non-stop vuoroin perjantaina klo 11-18 ja lauantaina klo 10-15.

Tapahtuman maksuton pysäköinti on järjestetty tapahtumakentän viereiselle peltoalueelle sekä Kangasalan keskuskentälle, Urheilutie. Lauantaina pysäköinti on mahdollista myös Roineen kampusalueen parkkipaikoilla.

NUORI, ASUUKO SISÄLLÄSI TULEVA YRITTÄJÄ?
Kangasalan Yrittäjät ry haluaa tutustuttaa, kannustaa ja rohkaista nuoria yrittäjyyteen. Yrittäjät tarjoavat kaikille kangasalalaisille nuorille mahdollisuuden päästä kokeilemaan siipiään markkinamyyjänä tarjoamalla myyntipisteen nuorten käyttöön maksutta. Mikäli siis harrastat käsitöitä, askartelet koruja tai vaikkapa nikkaroit linnunpönttöjä yli oman tarpeen, tule myymään tuotteitasi markkinoille nuorten omalle myyntipisteelle!

Lähde viettämään huikea ja hyväntuulinen tapahtumaviikonloppu Pikkolaan tulevana perjantaina ja lauantaina! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kangasalan Yrittäjät ry, Kangasalan kaupunki ja Business Kangasala Oy. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja esteetön.

Lisätiedot:
Tapahtumasihteeri Jonna Niemi, p. 040 133 6450, jonna.niemi@businesskangasala.fi