Uimarit Kangasalla

Kangasalan tapahtumaviikonvaihde 8.-9.8.20

8.8.2020 klo 10.00 — 9.8.2020 klo 17.00

Kangasalan tapahtumaviikonvaihteeseesta löytyy niin urheilua, piknikiä kuin kulttuuria ja musiikkia. Myös lapsille on omaa touhuaan.

Viikonvaihteessa kaupungissa nähdään niin Kangasala Triathlon, leikkimielinen Uimahallitriathlon, Kesäpäivän pikniklounas kuin Down by the Horseshit -hyväntekeväisyystapahtuma. Lapset voivat osallistua Henri-Hipon pihahippoihin OP-Kangasalan edustalla.

Ohjelma tapahtumaviikonloppuna:

Kangasala Triathlon on lauantaina ja sunnuntaina Vesaniemessä klo 10 alkaen. Mukaan on ilmoittautunut yli 600 kisaajaa, joten nähtävää riittää molemmiksi päiviksi urheilun ystäville.

Kisakeskuksena toimii Kangasalan keskustan tuntumassa oleva Vesaniemen uimaranta. Uimarit pulahtavat ensin Vesijärveen selkeästi merkitylle reitille. Sitten pyörän selässä lähdetään polkemaan Kangasalan keskustan läpi Sahalahden suuntaan ja takaisin. Juoksuosuus viiletetään Kangasalan keskustan tuntumassa.

Huom! Triathlon aiheuttaa liikennejärjestelyjä kisareitillä ja Kangasalan keskustan tuntumassa! Toivomme ihmisten löytävän vaihtoehtoisia reittejä liikkumiseen sekä varaavan aikaa keskustassa liikkumiseen, jos autolla on keskustaan tultava.

Uimahalli Kuohussa on mereneneitopyrstökokeilua, liikunnallinen lapsiparkki, leikkimielinen uimahallitriathlon ja koko viikonlopun uintiliput alennetuin hinnoin

Henri-Hipon pihahipat OP-Kangasalan pihassa lauantaina klo 10.30-12.30

Kesäpäivän pikniklounasta nautitaan Kangasalan torilla lauantaina klo 12-14 kaikille avoimessa tapahtumassa. Tee eväät kotona tai osta muikku- ja salaattiannokset torilta. Torialueen yrittäjät myös mukana tapahtumassa, joten poikkea samalla ostoksilla.

Huom! Suosittelemme saapumista Lahdentien tai Finnentien kautta, koska Triathlon aiheuttaa liikennejärjestelyjä Kuohunharjuntien puolella.

Down by the horseshit -hyväntekeväisyystapahtumaa vietetään Equillence Center Tavelan ratsutallilla lauantaina klo 15 – 21. Luvassa hyväntekeväisyyshuutokauppa, ponitalutusta & kepparirata, useita bändejä ja esityksiä, jousiammuntaa sekä sponsoreiden toimintapisteitä. Tapahtuman tuotto menee nuorten erityisryhmille.

Tervetuloa Kangasalle viihtymään!