PERUTTU / SIIRTYY: Kangasalan Pikkuteatterin 10-vuotisjuhlavuosi alkaa nuorten näytelmällä Kohtalona murha

28.2.2020 klo 0.00 — 16.3.2020 klo 0.00

Pikkuteatteri joutuu perumaan nyt loput Kohtalona murha-näytökset ja pyrkii jatkamaan esityksiä myöhemmin. Peter Panin näytökset siirtyvät syksyyn! Lisätietoja teatterin omilta sivuilta: pikkuteatteri.fi

Kangasalan Pikkuteatteri viettää 10-vuotisjuhliaan vuonna 2020. Taival alkoi Saapasjalkakissa-näytelmästä kesällä 2010. Nykyisin Pikkuteatteri on valtakunnallisestikin tunnettu ja palkittu teatteritoimija ja Suomen suurin täysin vapaaehtoisvoimin pyöritettävä lasten- ja nuortenteatteri. 

Teatterissa on keskimäärin noin 50 näyttelijää vuosittain kolmessa eri ikäryhmässä, ja tasokkaita näytelmiä valmistuu useita vuodessa. Ikähaarukka harrastajissa on 7 – 19 vuotta. 

Teatterilla on tärkeä tehtävä myös lapsi- ja nuorisotyön näkökulmasta.10 vuotta täyttävä Kangasalan Pikkuteatteri ei ole vain satunäytelmää. Huhtikuussa ensi-iltaan tulee rakastettu klassikko Peter Pan. Sitä ennen katsottavana on helmikuussa ensi-iltaan tullut 16 – 19 -vuotiaiden nuorten esittämä näytelmä Kohtalona murha. Molemmat näytelmät esitetään Pikkuteatterin uudessa teatteritilassa osoitteessa Raudoittajantie 6, Kangasala. Tilaa on remontoitu teatteriharjoituksiin ja esityksiin sopivaan muotoon talven aikana.

Kohtalona murha on kohtauksia ihmisyydestä, elämästä ja kuolemasta. Siitä, mitä ei saisi tapahtua ja siitä, mitä kuitenkin tapahtuu.  

Näytelmä sisältää rajua kielenkäyttöä ja rankkoja mielikuvia. Katsominen omalla vastuulla, eikä sitä suositella alle 15-vuotiaille.

Kohtalona murhan esitykset 28.2. – 30.3.20


Peter Pan taas on tuttu tarina pojasta, joka ei aio kasvaa aikuiseksi. Keijupölyn saattelemana hän houkutelee lapset mukaan seikkailuun, joka on täynnä jännitystä, hauskuutta ja taikaa. Mikä-Mikä-maassa Kapteeni Koukku haastaa Peter Panin kaksintaisteluun. Ja tarinassa on tietysti mukana pasmat sekoittavia ihastuksia..

Tämän näytelmän esittävät Pikkuteatterin 13 – 18 -vuotiaat nuoret. Näytelmän ikäsuositus 6 +

Peter Panin esitykset 14.4. – 26.4.20

Tarkemmat tiedot näytöksistä Kangasalan Pikkuteatterin nettisivuilta