Kangasalan kesäkahvilat

30.06.2022

Kangasalla on monta persoonallista kesäkahvilaa, jotka tarjoavat itse tehtyjä leivonnaisia ja ihastuttavia oheispalveluja. Kahviloiden yhteydestä saatat löytää todellisia kesälomapäivän aarteita; lähiruokatuotteita, paikallisia käsitöitä, kirpputoreja, eläinystäviä, taidenäyttelyitä ja upeita maisemia.

Kierrä kesällä vaikka kaikki! Matkan varrella voi pysähtyä tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin ja matkailukohteisiin – museot, näyttelyt, viilentävät uimarannat, luontokohteet, herkulliset lähiruoka- ja marjatilat, jännittävät luolat, huimat näkötornit ja vaikkapa puutarhat ovat onnistuneen lomapäivän vierailukohteita.


Violan puoti

Violan puoti on uniikki sisutus- ja lahjatavaraliike Kuhmalahdella. Puodilla on kesäkahvila, jonka herkkuja nautitaan pihapiirin terassilla tai tunnelmallisessa ladossa. Pihapiirin hevosia, poneja, lampaita, pupuja, koiria ja kissoja pääsee tapaamaan pientä maksua vastaan.

Aukioloajat

La: 12-18 tai soittamalla 0407053852

Osoite

Nuuruslahdentie 254, 36810 Kuhmalahti


Aittakahvila Anna

Knuuttilan tilan vanhassa päärakennuksessa sijaistee ihastuttava kesäkahvila. Käsintehtyjä leivonnaisia ja virvokkeita nautitaan vanhan ajan henkeen sisustetussa huoneissa ja pihamaalla.

Aukioloajat

su 3.7.2022 klo 12-18

Osoite

Keijontie 671, 36420 Sahalahti


Vilpelän kyläkoulu ja kylätalo

Vilpelän vanhassa kyläkoulussa toimii kesäkahvila, jonka vohveleista tuli klassikko jo ensimmäisen kesän aikana. Kylätaloksi keväällä 2021 muuttuneessa koulussa ja sen pihapiirissä tapahtuu monenlaista konserteista, leikkimieleisiin koiranäyttelyihin, harrasteajoneuvokokoontumisiin ja pihapeleihin. Tiloja vuokrataan kokouksiin, ja kyläsauna tarjoaa makoisat löylyt.

Aukioloajat

Kyläkahvila on avoinna tapahtumien yhteydessä. Kurkkaa tulevat tapahtumat heidän nettivisuiltaan.

Osoite

Pakkalantie 337, 36430 Sahalahti


Raudanmaan kylätalo ja kahvila mäyrä

Raudanmaan kylätalo on yhteisöllinen kokoontumispaikka, jonne asukkaat ja vieraat ovat tervetulleita kyläilemään ja tutustumaan. Kahvila Mäyrä on avoinna ympäri vuoden tarjoten monenlaisia kahvilaherkkuja ja lounasta. Kylätalolla järjestetään myös hauskoja koko perheen tapahtumia. Eläinterapiaa on tarjolla Lastenmaatila Pikkupihalla kesäkaudella, pupukahvila on avoinna ympäri vuoden.

Aukioloajat

Ma-To: klo 10-18

Pe-La: klo 10-19

Su: 10-18

Osoite

Ponsantie 1269, 36340 Kangasala


Majaalahden kyläyhdistyken kesäkahvila

Majaalahden vanhalla kyläkoululla kahvitellaan idyllisessä maise- massa heinäkuussa sunnuntaisin klo 12-15. Kesäjuhlissa heinäkuun toisena lauantaina klo 18 nostetaan lippu salkoon ja tanssitaan li- veorkesterin tahtiin. Perinteinen yhteislaulutilaisuus on heinäkuun viimeisenä sunnuntaina klo 13.

Aukioloajat

avoinna heinäkuun sunnuntait 3.7.2022 alkaen klo 12-15

Osoite

Kalajankuja 1, 36270 Kangasala


Vehkajärven kesäkahvila

Paikallisen nuorisoseuran kesäaikana toimiva kahvila Vehkajärven Touhulassa. Kesäkahvila työllistää paikallisia nuoria ja joka päivä tarjolla heidän itse leipomia herkkuja. Samassa osoitteessa myös Vehkajärven teatteri ja paljon muuta oheistoimintaa. Meillä myös kenties lähialueen pienin, mutta ei suinkaan vaatimattomin kirpputori!

Aukioloajat

Avoinna 31.7.2022 asti klo 12-18

Osoite

Mattilantie 150, 36880 Vehkajärvi


Lisää luettavaa