Joulu Kangasalan torilla

Kangasalan Joulunavaus perjantaina 27.11. klo 16-19

10.11.2020

Kangasalan joulu avataan perinteiseen tapaan Kangasalan Joulunavauksessa Kangasalan-torilla ja keskustan yrityksissä perjantaina 27.11. klo 16–19.

Jouluvalojen sytytys

Keskustaan rakennetut uudet tunnelmalliset jouluvalot sytytetään tapahtumassa klo 16. Tunnelmaan pääsee mukaan myös suorassa lähetyksessä kaupungin YouTube -kanavan kautta.

Joulupukki ja joulupukin muori kiertelevät torilla tervehtimässä ja muistuttamassa turvaväleistä sekä maskien käytöstä. Turvallista joulumieltä tuovat myös Kangasalan kansantanssijoiden Himpulat.

Kangasalan Yrittäjien joulupuuron jakelu tapahtuu Kangasala-talon edustalla turvaohjeistusta noudattaen.  

Kimmo Pyykkö -taidemuseoon on vapaa pääsy tapahtuman ajan klo 16–19.

Keskustan yritykset ovat mukana Joulunavauksessa erilaisin tarjouksin, joten kannattaa piipahtaa hankkimassa joululahjat samalla kertaa.

Kangasalan kaupunki järjestää joulukuussa Kaunein jouluikkuna -tempauksen ja Kangasalan kirjaston väki on taiteillut ehdotuksensa yhdeksi Kangasalan kauneimmista jouluikkunoista.

Kulttuuripalvelut järjestävät Joulukalenterin: pääkirjaston seinään heijastetaan koko seinän kokoinen joulukalenteri ja tapaninpäivään asti päivittäin avautuva valoshow tuo valoa ja iloa kaikille.

Muistathan huomioida koronatilanteen tapahtumassa: ota turvavälit, maski ja käsihygienia haltuun. Ethän tule oireisena paikalle.