Kangasala Irish Festival 2021

Kangasala Irish Festival 24.4.2021 – online

24.4.2021 klo 18.00 — 21.00

Vallitsevan koronatilanteen johdosta emme valitettavasti voi kohdata kasvotusten kevään 2021 festareilla. Perjantain 23.4. ja lauantaina 24.4. konsertit Kangasala-talossa on peruttu. Haethan hyvityksen ostetuista lipuista 25.5.2021 mennessä Kangasala-talon lipunmyynnistä tai Lippupisteen sivuilta: web.lippu.fi/palautus/

Festivaali järjestetään sen sijaan online-tapahtumana, yhdessä etänä, lauantaina 24.4.2021. Näillä mennään eikä meinata! Tulemme päivittämään tietoja online-festareiden ohjelmasta näillä sivuillamme sekä sosiaalisen median tileillämme. Stay tuned!

* * *

Irlantilainen vieraanvaraisuus, lämpö ja tapa toivottaa jokainen tervetulleeksi välittyy katsomoon saakka, kun tarinoiden siivittämät esitykset pääsevät valloilleen Kangasalla huhtikuussa.

Mukaansatempaavassa irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaalissa pääsemme jälleen nauttimaan niin musiikista, laulusta, tanssista, tarinankerronnasta kuin myös aidosta ja välittömästä tunnelmasta. 

Kangasala Irish Festival 2021

Aito irlantilaistunnelma hurmaa

Irkkumusiikin syntysijoilla Irlannissa jamit ja kokoontumiset ovat koko perheen ja kylän yhteistä juhlaa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tätä tuntua on haluttu tuoda myös Kangasala Irish Festivaaleille; olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Kangasala Irish Festival on iloisesta tunnelmastaan tunnettu monipuolinen elämys joka kutkuttelee kaikkia aisteja, joka tuo hyvää mieltä vielä pitkäksi aikaa tapahtuman jälkeenkin. 

– Tavoittelemme erityisesti sitä autenttisuutta, lämpöä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta mitä Irlannissa on mahdollista kokea. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet kuulijat lämpimästi tervetulleiksi festivaalille kokemaan tuulahduksen irlantilaista tunnelmaa, musiikkia, iloa ja kaihoa.

Vaikkemme nyt pääse fyysisesti Irlantiin, niin vieköön laulut ja sävelet meidät sinne mielikuvitusmatkalle, festivaalin järjestäjät toivottavat.


Kangasala Irish Festival 2021
Ota Visit Kangasalan ja Kangasala Irish Festivalin sometilit seurantaan niin pysyt ajantasalla tulevasta ohjelmasta!

Ostettujen lippujen hyvitys:

Perjantain 23.4. ja lauantaina 24.4. konsertit Kangasala-talossa on peruttu. Haethan hyvityksen ostetuista lipuista 25.5.2021 mennessä Kangasala-talon lipunmyynnistä tai Lippupisteen sivuilta: web.lippu.fi/palautus/

Tänäkin vuonna tapahtuma näkyy ja kuuluu katukuvassa Kangasalla. Yllätyksiä on tiedossa, joten pysy kuulolla! Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja:

Kangasala Irish Festival 

Kangasala Irish Festival 2021

Artikkelin kuvat: Johanna Jeronen, Harri Mäkipää