Kangasala Irish Festival 2021

Kangasala Irish Festival 24.4.2021 – online

24.4.2021 klo 18.00 — 21.00

Vallitsevan koronatilanteen johdosta emme valitettavasti voi kohdata kasvotusten kevään 2021 festareilla.

Festivaali järjestetään sen sijaan ilmaisena online-tapahtumana, yhdessä etänä, lauantaina 24.4.2021. Festivaali alkaa lauantaina klo 18.00 ja se striimataan Kangasala Irish Festivalin Facebook-sivuilla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan irlantilaisen musiikin iltaan!

* * *

Ilmaisella online-festivaalilla on luvassa Frank Boylen mukaansatempaavaa tarinankerrontaa, useita ennennäkemättömiä irlantilaisen musiikin esityksiä, iloista tanssia, sekä tunnelmia aiemmilta live-festareilta. Festivaalin juontaa säkenöivä Helena Rängman.

Irkkumusiikkia on luvassa Trio Salamankan tulkitsemana, sekä Niilolta ja Sallalta Greenrose Fairesta. Saamme nauttia musiikista Irlannista saakka mega_TRAD yhtyeeltä, jonka muusikko Cillian O’Dalaigh on hullaannuttanut festariyleisön jo kahdella aiemmalla Kangasala Irish Festivaalilla. Ealan musiikkia pääsemme tunnelmoimaan aiempien konserttien koottujen videoiden kautta.

Tutustu esiintyjiin tarkemmin Irkkufestivaalin esiintyjät -sivulla.

Kangasala Irish Festival 2021
Kangasala Irish Festival järjestetään tänä vuonna ilmaisena online-tapahtumana

Aito irlantilaistunnelma hurmaa

Irkkumusiikin syntysijoilla Irlannissa jamit ja kokoontumiset ovat koko perheen ja kylän yhteistä juhlaa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tätä tuntua on haluttu tuoda myös Kangasala Irish Festivaalien online-tapahtumaan; olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Irlantilainen vieraanvaraisuus, lämpö ja tapa toivottaa jokainen tervetulleeksi välittyy kotikatsomoon saakka, kun tarinoiden siivittämät esitykset pääsevät valloilleen Kangasalla huhtikuussa.

Kangasala Irish Festival 2021
Musiikki, tanssi ja tarinat vievät mukanaan irlantilaiseen tunnelmaan

Kangasala Irish Festival on iloisesta tunnelmastaan tunnettu monipuolinen elämys joka kutkuttelee kaikkia aisteja ja tuo hyvää mieltä vielä pitkäksi aikaa tapahtuman jälkeenkin. 

– Tavoittelemme erityisesti sitä autenttisuutta, lämpöä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta mitä Irlannissa on mahdollista kokea. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet kuulijat lämpimästi tervetulleiksi festivaalille kokemaan tuulahduksen irlantilaista tunnelmaa, musiikkia, iloa ja kaihoa.

Vaikkemme nyt pääse fyysisesti Irlantiin, niin vieköön laulut ja sävelet meidät sinne mielikuvitusmatkalle, festivaalin järjestäjät toivottavat.
Kangasala Irish Festival 2021
Ota Visit Kangasalan ja Kangasala Irish Festivalin sometilit seurantaan niin pysyt ajantasalla tulevasta ohjelmasta!

Ostettujen live-festareiden lippujen hyvitys:

Perjantain 23.4. ja lauantaina 24.4. live-konsertit Kangasala-talossa on peruttu. Haethan hyvityksen ostetuista lipuista 25.5.2021 mennessä Kangasala-talon lipunmyynnistä tai Lippupisteen sivuilta: web.lippu.fi/palautus/

Lisätietoja:

Kangasala Irish Festival 

Kangasala Irish Festival 2021

Artikkelin kuvat: Johanna Jeronen, Harri Mäkipää

Lisää luettavaa