Kangasala tori Kuva: Tiia Ennala

Iltatorit heinäkuussa

1.7.2021 klo 16.00 — 15.7.2021 klo 19.00

Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala järjestävät kesäisiä toritapahtumia kolmena heinäkuisena torstai-iltana 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19.

Lähde torille metsästämään lomatunnelmaa! Kuva: Tiia Ennala
Lähde torille metsästämään lomatunnelmaa. Kuva: Tiia Ennala

Kesäiltojen markkinavilinää keskustassa

Tule nauttimaan iloisesta kesäiltojen toritunnelmasta, herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja hankkimaan kiinnostavia tuotteita. Nyt kannattaa vaihtaa vapaalle ja lähteä minilomalle Kangasalan keskustaan nauttimaan toritunnelmasta! 

Torimyyjinä tapahtumissa nähdään mm. legendaarisesta ruisleivästään tunnettu Heikin Leipä Saarikylistä, kesän suosikkiherkuttelupaikka Kirkkoharjun kahvila sekä Vehoniemen automuseo, jonka makeita herkkuja tullaan maistamaan matkojen takaa. Myynnissä on myös mm. burgereita, kombuchaa, jäätelöä ja simaa.

Ruokaherkkujen lisäksi iltatoreilta voi tehdä kirppislöytöjä ja torialuetta ympäröivät yrittäjät ovat iltatoreilla mukana omilla toimispisteillään. Kulttuuriravintola Jalmarin terassilla ja kosmetiikkaliike Kaunis Nellissä kannattaa vierailla tori-iltoina erityisten tarjousten vuoksi. 

Musiikkia ja tunnelmaa

Kangasalan Kesäsoittajat luovat soitollaan tunnelmaa kesäiltaan. Ohjelmistoon kuuluu folkkia ja kansanmusiikkia Suomesta ja Irlannista sekä kesäisiä yllätysbiisejä koko torin ajan.

Kangasala House band esiintyy klo 18 alkaen Kulttuuriravintola Jalmarin terassilla.

Kesäsoittajat Matilda Lindstedt, Alisa Vettenranta, Lyyti Simola, Ivan Pavlov ja Lassi Tarvainen musisoivat Iltatoreilla.

Tori-iltaan kannattaa yhdistää vierailu taidenäyttelyssä. Kimmo Pyykkö -taidemuseon Reidar Särestöniemen -näyttely on avoinna toripäivinä klo 19 saakka.

Tapahtuman nettisivuthttps://visitkangasala.fi/iltatori/

Kangasalan tori täyttyy kesäisin herkuista. Kuva: Tiia Ennala
Kangasalan tori täyttyy kesäisin herkuista. Kuva: Tiia Ennala

Myyjäksi iltatorille:

Iltatoreille mahtuu vielä mukaan, joten jos kiinnostuit tapahtumasta, ota yhteyttä Kangasalan tapahtumakoordinaattori Isabella Rossiin isabella.rossi@kangasala.fi / p. 044 481 3050.

Myyntipaikka tapahtumassa on myyjille maksuton, mutta myyjillä tulee olla omat kalusteet.