Hullu prinssi -musikaali

Hullu prinssi 2.1. -musikaali striimataan Kangasala-talosta la 23.1. klo 19

23.1.2021 klo 19.00

Kangasalan lukion kahden vuoden takainen menestysmusikaali Hullu Prinssi palaa Kangasala-talon lavalle uudessa kuosissa – ja koronarajoitusten takia striimattuna.

Musikaalin live-näytökset on jouduttu perumaan, mutta striimatun esityksen pääsee katsomaan la 23.1.2021 klo 19 mukavasti vaikka kotisohvalta. Striimin lippu maksaa 10 €, ja esityksen voi katsoa 7 vrk:n ajan esityksestä. (Liput Lippu.fi tai Kangasala-talo)

Musikaaali on ainutlaatuinen lahjakkaiden nuorten taidonnäyte, jonka tarina kytkeytyy myös Kangasalan kuninkaalliseen historiaan. Katarina Jagellonican ja Suomen herttua Juhanan lisäksi esityksessä nähdään muitakin Kangasalaan linkittyviä hahmoja, kuten hovikirjuri nimeltä Finne.

Produktiossa on mukana joukko teatterialan ammattilaisia. Teoksen käsikirjoittanut Hanna Suutela ja musiikin säveltänyt ja sovittanut Maija Koskenalusta. Ohjaajana toimii Sanna Majanlahti ja kierrätysmateriaaleista valmistetty puvustus on Johanna Weckmanin suunnittelema.

Lähde mukaan monipuolisen musiikin ja mukaansatempaavan tarinan höystämälle fantasiamatkalle rennosti ja ennen kaikkea turvallisesti kotisohvalta käsin!


Hullu Prinssi 2.1. on romanttinen fantasiakomedia 2000-luvun tytöstä, joka Mark Twainin tai Jalmari Finnen tarinoiden hengessä siirtyy unessa Katarina Jagellonican ja Suomen herttua Juhanan hääpäivään vuonna 1562. Hän kohtaa mm hovimiehet Rosenkranzinja Guildensternin, lukuisia Turun herttuahovin tunnistettavia hahmoja sekä kiireisen hovikirjurin nimeltä Finne. Unen kuluessa Martina rakastuu prinssi Magnus Vaasaan eli tarina kertoo vaihtoehtoisen selityksen sille, mistä Ruotsin historian hullu Vaasa-prinssi eläessään houraili.

Suomen herttua Juhanan ja Katariina Jagellonican häät. Kuva: Lassi Koivisto

“Striimauksen kautta nuorten valtava panostus ja heidän tekemänsä työ tulee näkyväksi suurelle yleisölle”, toteaa musikaalin tuottaja Ismo Tahvanainen. Lippuja ostaessa voit halutessasi tukea suuremmalla summalla musikaaliproduktiota, jonka varsinaiset pääsylipputulot jäävät nyt saamatta.

Lisätietoja

Kangasala-talon sivut >

Hullu Prinssi -musikaalin sivut >

Hullu Prinssi 2.1. eli totuus siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen

La 23.1.2021 klo 19. 
Live stream liput ja tallenne (7vrk) hinnat: alk. 10/25/100/200 €
Liput myynnissä Lippu.fi:n verkkokaupassa ja Kangasala-talon lipunmyynnissä.

Osta liput >

Ennakkoliput

Konserttiin ennakkoon ostamasi lipun voit vaihtaa striimilippuun Kangasala-talon lipunmyynnissä. Voit myös hakea lippuhyvitystä joko Kangasala-talon lahjakorttina tai käteispalautuksena viimeistään 28.2.2021 mennessä.