Hietasen perheen äitienpäiväkonsertti verkossa

10.5.2020 klo 16.00 — 16.5.2020 klo 16.00

Äitienpäivänä sunnuntaina 10.5. lähetetään Kangasala-talosta klo 16 Hietasen perheen äitienpäiväkonsertti. Konsertti on katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla viikon eli 16.5. saakka.

Tässä on loistava lahjaidea äidille tai isoäidille, kun nyt ei järjestetä perinteisiä äitienpäiväkonsertteja! Äidin voi kuitenkin viedä virtuaalisesti konserttiin Kangasala-taloon. Upeaääninen ja poikkeuksellisen monipuolinen tenori Pentti Hietanen esiintyy äitienpäiväkonsertissa yhdessä vaimonsa, pianisti Heini Kivimäki-Hietasen ja Voice of Finlandistakin tuttujen tyttäriensä Iina Hietasen ja Roosa Hietasen kanssa. Perhekonsertti tuo äitienpäivään juuri sitä lämpöä ja läheisyyttä, jota nyt kaivataan.

Konsertin kuulijaystävällinen ja monipuolinen ohjelmisto on koottu äitejä ajatellen. Kauniiden ja koskettavien sävelmien lisäksi mukana on paljon iloa. Hietaset haluavat tuoda koronan keskelle toivoa ja uskoa parempaan huomiseen. 

Liput, 25€, tulevat myyntiin lauantaina 25.4.2020. Ohjeet lippujen ostoon löytyvät Kangasala-talon sivuilta kangasala-talo.fi/tapahtumat/.

Lippuja konserttiin voi ostaa sekä Kangasala-talon sivuilta, Lippupisteen verkkokaupasta että tekstiviestinä. Lipun ostamalla saa koodin, jolla konsertin pääsee katsomaan Kangasala-talon YouTube-kanavalla su 10.5. klo 16 alkaen viikon ajan, 16.5.2020 saakka.