Haluatko herkutella vähän paremmin tai etsiä uusia makukokemuksia?

03.07.2020

Kesällä on kiva syödä välillä vähän paremmin tai etsiä jotain uusia, itselle entuudestaan tuntemattomia ruokapaikkoja. Kangasalan ravintolatarjonnassa on valinnan varaa. Löytyy niin fine diningia kuin muiden maiden herkkujakin. Lähde maistelemaan – sateen sattuessa sisällä ja aurinkoisella ilmalla terassilla.

Tarkista aukioloajat suoraan ravintoloiden omilta sivuilta!

Ravintola Aryana

Afganistanilainen ravintola tarjoaa silkkitien mausteisten makujen sinfoniaa.

Afganistanilaisen ruokakultturin perinteet ovat muodostuneet laajan maa-alueen keittiötaidoista, joista ravintola Aryana tarjoaa teille parhaat. Toki ravintolassa tarjotaan myös miedommin maustettuja ruokia pihveistä salaattipöytään sekä arkisin lounasta.

Osoite: Lentolankuja 2, Kangasala

Konnichiwa

Konnichiwa Kangasalan tarjoaa herkullista sushia ja aasialaista ruokaa. Konnichiwan herkullinen sushibuffetin, joka koostuu niin klassisia susheista kuin myös uusista herkullisista makuyhdistelmistä, jotka tekevät ravintolasta erityisen.

Sushien lisäksi tarjolla on myös Miso-keittoa ja maukkaita lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy myös herkullinen makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee.

Konnichiwan sijainti aivan Kangasalan keskustassa ja samassa rakennuksessa Hotelli Kuohun kanssa on loistava.

Osoite: Kirkkojärventie 6, Kangasala

Ravintola Paakari

Tasokas ja monipuolinen täyden palvelun ruokaravintola Kangasalla täysin oikeuksin.

Paakarissa valmistetaan ruuat alusta loppuun itse suurella sydämellä ja mahdollisimman paljon lähialueelta hankittuja raaka-aineita hyödyntäen. Harkiten valitut viinit takaavat hyvin yhteensopivan ruuan ja juoman.

Ravintola on Chaine des Rotisseurs – ravintola. Siitä huolimatta hinnat eivät huimaa päätä.

Anna Paakarin herkkujen hemmotella makuhermojasi!

Osoite: Ruutanantie 3, Kangasala

Pizzeria Kalimero

Kalimeron pizzalista sisältää yli 50 erilaista vaihtoehtoa. Olit sitten Ilveksen tai Tapparan kannattaja, niin kummallekin löytyy oma pizzansa. Oma vege-pizza on myös sekä naisille (juusto,parsa,paprika,herkkusieni,oliivi) että miehille (juusto,kinkku,salami,kebabliha,jauheliha).

Myös kebabannosten lista on harvinaisen pitkä ja annokset reiluja. Tai jos mieli tekee wingsejä tai jotain muuta… Tsekkaa itse valikoma ja löydä omat suosikkisi.

Osoite: Isolukontie 2, Kangasala

Lisää vaihtoehtoja löytyy Syö ja juo sivuiltamme.