Haaveiletko mökkilomasta?

17.06.2020

Pikainen soittokierros Kangasalan mökkivuokraajille vahvistaa kotimaanmatkailun ja mökkilomailun suosion tänä kesänä. Vielä voi nopea varaaja löytää joitakin vapaita päiviä mökeiltä päivän – parin lomaselle. Elokuun loppupuolelta ja syyskuulta sitten löytyy vapaita viikkojakin.

Haaviston luomutila

Haavistolla on tilan päätalossa muutama omalla sisäänkäynnillä oleva majoitushuone sekä kaksi uutta yöpymismökkiä.

Vuokrattavissa myös kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja. Tai varatkaa porukalla sauna illaksi!

Lomaroine

Lomaroineen viihtyisistä hirsimökeistä löytyy tarvittavat mukavuudet. Mökeissä myös oma sisäsauna. Vuokrattavissa myös rantasauna, jossa yöpymistilat kolmelle.

Savusaunalla koet perinteiset lämpöiset löylyt – aivan upea mahdollisuus keskittyä rentoutumiseen perheen tai kaveriporukan kesken.

Uotilan edustus- ja lomamökit

Uotilan huvilat tarjoavat arjen luksusta ja omaa rauhaa. Oma hiekkaranta ja iso laituri houkuttelevat uimaan ja nauttimaan auringonotosta.

Vuokrattavissa myös kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja veneitä.

Villa Pinea

Kirkkaan Vehkajärven rannalla luonnonkauniissa maisemassa sijaitseva passiivihuvila tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja erilaisiin luontoaktiviteetteihin.

Etsitkö mökkiä jo syksylle?

Tekeminen ei Kangasalla rajoitu kesään, vaan monet kohteet ovat auki syksylläkin. Vuokramökit sijaitsevat usein myös upean luonnon keskellä kauniissa järvimaisemissa, joissa ei välttämättä muuta kaipaakaan.

Löydä vaihtoehtoja Majoitu-sivultamme >