Kangasalan matkailusivusto

Joulunavaus Kangasalla 2015

Joulunavaus Kangasalla 2015

Joulunavaus Kangasalla 2015 – joulun ja sadun taikaa!

Kangasalan Yrittäjät ry järjestää jo neljättä kertaa kaupallisen Joulunavauksen perjantaina 27.11.2015 klo 16.00–19.00. Joulunavauksesta käynnistyy myös paikallisten yritysten joulukauppa ja Kangasala on täynnä lahjaideoita. Tänä vuonna perinteinen toritapahtuma laajenee koko kulttuurikortteliin. Myyntipaikkoja ja ohjelmaa on torialueen lisäksi Kangasala-talossa ja pääkirjastossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, myös Kangasala-taloon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseoon. Kaikki myyntipaikat ovat maksuttomia.

Tapahtuma Facebookissa: Joulunavaus Kangasalla – tykkää!

Torilla tuoskintaa, torttuja ja tarpeellista tavaraa

Kangasalan Yrittäjät ry tarjoaa höyryävää joulupuuroa 500 hengelle yhteistyössä K-Supermarket Kangasalan, Tolppa Ravintolat Oy:n, Löytötex inja Panco Enterprisen kanssa. FIL-FIN Lounaskahvila tarjoaa filippiiniläistä riisikeittoa 200 hengelle. Kangasalan Kemikalio keittää Jommun ja tonttujen kanssa glögiä 750 hengelle. Kuumaa glögiä saatavilla myös Ravintola Myrskyluodosta. Joulutorin lukuisista kojuista ja pöydistä löydät ihania jouluherkkuja ja paljon kaikkea kivaa joulunodotukseen ja pukinkonttiin. Myynnissä myös kahvia, leivonnaisia, muikkuja, makkaraa ja lettuja.

Tapahtuman juontaa Kangasalan kunnan tiedottaja Annikka Lampo. Elävää joulumusiikkia ja yhteislauluja koko tapahtuman ajan esittää Heli Ruotsalainen&Leena.

Klo
16.00 Avaussanat, Eevaliisa Pentti (puheenjohtaja, Kangasalan Yrittäjät ry)
16.05 Joulupukki saapuu torille tonttujen kanssa ja viipyy paikalla koko tapahtuman ajan
16.15 Lumikuningatar-elokuvan esittely, Pasi Hakkion haastattelu
16.20 Lahjakorttiarvonta, pääpalkinto Ilta Kangasala-talossa Kahdelle, Kangasala-talon kuulumiset
16.35 Improjumppa ja Fysiokeskus Kehomielen Jaana Uusi-Kokon haastattelu
17.00 Fire Lady Tintti Mikkosen säkenöivän valloittava tuliesitys
17.20 Lahjakorttiarvonta, pääpallkintona Move&Go:n kaksi pyörähuoltoa ja itsehuoltoöljyt (arvo 150 €)
17.45 Tiernapojat
18.00 Fire Lady Tintti Mikkosen säkenöivän valloittava tuliesitys (erilainen kuin ensimmäinen!)
18.15 Lahjakorttiarvonta, Pohjan Kruunun kaksi ikkunanpesua (arvo á 150 €)
18.25 Joulupukin haastattelu ja joulun taikaa
18.45 Lahjakorttiarvonta, Synsamilta Michael Monroe -aurinkolasit (arvo 100 €)
19.00 Päätössanat ja loppulaulu

Lumikuningatar saapuu Kangasala-taloon

Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon taide- ja käsityömyyjäisissä on myynnissä runsaasti paikallisten kädentaitajien ja taitelijoiden töitä ja varmasti oivia joululahjaideoita. Kimmo Pyykkö -taidemuseo on avoinna klo 19.00 asti ja sinne on vapaa pääsy.

Lauluyhtye Valkea luo tunnelmaa taloon ja kuin enkelten laulua kuullaan klo 16.30, 17.30 ja 18.30.

Kangasalalaisen Pasi Hakkion tuottama Lumikuningatar-elokuva saa ensi-iltansa 4.12.2015. Kangasalan Sanomat tarjoaa elokuvan ennakkonäytöksen sunnuntaina 29.11.2015 klo 15.00 Kangasala-talossa yhteistyössä Kangasala-talon, Visual Nordenin ja Aito Säästöpankin kanssa. Liput voi hankkia Kangasalan Sanomien pisteeltä Kangasala-talon galleriasta perjantaina klo 16–19 hintaan 5 € tai koko perhe 10 €. Lipputuotto ohjataan Joulupuu-keräykseen kangasalalaisten vähävaraisten perheiden lapsille. Reetta Muranen pystyttää perinteisen Joulunavaus-studionsa niin ikään Kangasala-talon Galleriaan, jossa voit kuvauttaa itsesi Lumikuningatar-teemalla.

Kirjastolla tehdään hyvää ja kivaa

Kangasalan pääkirjaston ala-aulassa on myyntipaikkoja, Sipetan Ulla pitää jouluista askartelupajaa ja Tredun kondiittorilinjan opiskelijat koristelevat ja tarjoavat pipareita yhteistyössä Kangasalan Yrittäjien kanssa. Kirjastolla soittelevat ja laulelevat Liuksialan koulun 5A-luokan tonttuset. Toisessa kerroksessa pidetään suuren suosion saavuttanut kirjojen poistomyynti, joka jatkuu myös lauantaina 28.11.2015. Kahvila Novellia palvelee koko tapahtuman ajan. Kahvilalla on avoinna myös Joulupuu-keräyksen piste, jonne voit tuoda paketin kangasalalaisten vähävaraisten perheiden 0-17 -vuotiaille lapsille.

Paikkavaraukset

Myyntipaikat maksuttomia. Myyntipaikkoja on torilla, kirjastolla ja Kangasala-talossa, jossa vain taide- ja käsityömyynti. Muuten saa myydä lähes kaikkea käsitöistä elintarvikkeisiin, ei kirpputorimyyntiä.

Torille tulee tuoda omat pöydät, teltat, lisävalot yms. kalusteet. Tapahtumajärjestäjä tarjoaa ainoastaan myyntitilan. Pöytäkoko maksimissaan 2,5 m (sivulle saa laittaa apupöydät). Telttakoko maksimissaan 4×4 m. Teltoissa oltava asianmukaiset telttapainot. Paikalle saa tulla klo 14 alkaen tai jo aamusta torille. Myyntipaikan tulee olla valmiina klo 15.30. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä paikkoja ole merkitty, ellei varaajalla ole erityistarpeita, kuten sähkö. Sähköä saa torikatoksen pistokkeista omin jatkojohdoin. Halutessaan voi varustautua lisävalolla, sillä torin valaistukseen ei ole tulossa muutoksia.

Kangasala-talossa valmiit myyntipöydät, kirjastolla kalustus sopimuksen mukaan.

Paikkavaraukset ja lisätiedot tapahtumatontulta numerosta 050 592 8866 tai kangasalan@yrittajat.fi.

 

Hyödyllistä

Seuraa meitä somessa

Matkailuneuvonta

Mobilian Autokylä
Kustaa Kolmannen tie 75
36270 Kangasala
Puh: (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi
Palaute
Sivukartta