Kangasalan matkailusivusto

Haaveet kauas kuljettaa

Haaveet kauas kuljettaa

Ramppi-teatteri johdattaa meidät tänä kesänä haaveiden siivin menneille keihanenvuosikymmenille. Näytelmä ”Haaveet kauas kuljettaa” kertoo kahdesta sukupolvesta, heidän unelmistaan ja niiden toteutumisesta. Ajalliseksi viitekehykseksi on valittu 1970-luku, jolloin muutokset ravistelivat niin maataloutta kuin yrityselämää ja koululaitosta. Näytelmä on perinteen mukaisesti kantaesitys ja sen on käsikirjoittanut Aulis Aarnio. Näytelmän on ohjannut Mika Eerola ja sen musiikista vastaa Eero ”Safka” Pekkonen.

Käsikirjoittaja tiivistää ajatuksensa näin:
”Olkoon tämä tarina muutaman vuosikymmenen takaisista nuorista. Ja samalla eräänlainen balladi nykypäivän nuorelle polvelle. Täynnä iloa ja optimismia, mutta sen lomassa myös enemmän kuin ripaus haikeutta, muutama suolainen kyynelkin poskella. Sellaistahan elämä on, kun se parasta on.

Näytelmä saa ensi-iltansa keskiviikkona 10.6. Tiistaina 16.6. on luvassa hulppea VIP-ilta, jonka emäntänä on Inga Sulin ja isäntänä Pasi Kaunisto. VIP-iltaan kuuluu myös tervetulomalja, väliaikatarjoilu sekä pieni muistolahja.

Katso näytösajat, liput ja lisätiedot Ramppi-teatteri

(Kuva Ramppi-teatterin sivuilta)

Hyödyllistä

Seuraa meitä somessa

Matkailuneuvonta

Mobilian Autokylä
Kustaa Kolmannen tie 75
36270 Kangasala
Puh: (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi
Palaute
Sivukartta