Kangasalan matkailusivusto

Kangasalan Kyky 2015

kykykuva
Nyt haemme Kangasalle omaa taitajaa, kovinta kykyä, joka hämmästyttää meidät kaikki!

Kangasalan Kyky 2015 -kilpailu on ensimmäinen laatuaan ja saa huipennuksensa Sadonkorjuukarnevaalissa 29.8. Jos sinulla tai ryhmälläsi on jokin erityinen tai erikoinen taito sekä halu esiintyä, niin tässä tilaisuus!

Kekriperinteeseen kuuluu yhdessä tekeminen ja näin haastamme kaikki kuntalaiset tarjoamaan oman panoksensa Sadonkorjuukarnevaalin ohjelmaan. Kilpailun voittajalle on luvassa yllätyspalkinto ja esiintymismahdollisuuksia!

HUOMIO! Kaikille avoin kykyjenetsintäpäivä on perjantaina 17.7.2015. Tule silloin näyttämään taitosi Kangasalan pääkirjaston Harjula-saliin. Sinua odotetaan! Paikanpäällä ilmoittautumisaika on klo 14–17 ja kaikki esitykset katsotaan. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Osallistumisohjeet ja -säännöt:

1. Kangasalalaisuus

Osallistujan on oltava kangasalalainen tai muuten kytköksissä Kangasalaan esimerkiksi opiskelijana tai kesäasukkaana.

2. Ikäraja

Kilpailuun ei ole yläikärajaa. Alle 18-vuotiailta osallistumiseen vaaditaan kirjallinen huoltajan suostumus, mikä on liitettävä demon yhteyteen.

3. Esitysten sisältö

Esityskategorioita ei ole rajattu eli se voi lajiltaan olla mitä vain esittävää taidetta.

Esityksen tulee kuitenkin olla hyvän maun mukainen eikä se saa loukata ketään tai mitään tai sisältää asiattomuuksia, kuten alastomuutta. Huomio! Burlesque-esitykset sallitaan esiraadin erillisellä päätöksellä.

4. Esityksen kesto

Esityksen pituus saa olla maksimissaan 10 minuuttia. Varaudu lyhentämään esitystä tarpeen mukaan finaalia varten.

5. Osallistumisaika 29.5.–7.8.2015

Lähetä demosi perjantaihin 7.8.2015 mennessä. Liitä demon mukaan seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite kokonaisuudessaan, puhelin, sähköposti ja alle 18-vuotiailta huoltajan suostumus. Jos et asu vakituisesti Kangasalla, liitä oheen perustelu kytkyistäsi Kangasalaan.

Linkit ja tiedostot toimitetaan sähköpostilla:
johanna.helimaki@kangasala.fi

Tiedoston suurin sallittu koko on 10 Mt. Mikäli tiedostosi on isompi, voit toimittaa sen esimerkiksi muistitikulla alla mainittuun osoitteeseen tai ilmoittaa, mistä sen voi ladata.
Demon voi toimittaa myös C-kasetilla/VHS:lla. Näin demonsa lähettäneet valitaan varmasti.
Tallenteet toimitetaan osoitteeseen Pääkirjasto, Keskusaukio 2, 36200 KANGASALA.
Kuoreen merkintä: ”Kangasalan kyky 2015”

Toimitettuja tallenteita ei palauteta tapahtumajärjestäjän toimesta. Tallenteet ovat noudettavissa 17.8. alkaen pääkirjaston 2. kerroksen infopisteestä aukioloaikoina. Muistathan merkitä myös tallenteen omalla nimelläsi.

6. Finaali

Finaaliin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Valittujen henkilötietoja tai nimiä ei julkaista ennen tapahtumaa.

Finaali käydään Sadonkorjuukarnevaalissa 29.8.2015. Esitykset ovat live-esityksiä. Tilaisuus on ulkoilmatapahtuma, jossa esiintyminen katetulla esiintymislavalla (6×10 m). Esiintyjän on itse huolehdittava, että esiintyminen edellä mainituissa puitteissa on mahdollista. Käytännön asioista, kuten taustamusiikista, sovitaan finaaliin päässeiden kesken esityskohtaisesti.

Lisätiedot ja kysymykset:
Tapahtumakoordinaattori Johanna Helimäki
johanna.helimaki@kangasala.fi
050 592 8866

Hyödyllistä

Seuraa meitä somessa

Matkailuneuvonta

Mobilian Autokylä
Kustaa Kolmannen tie 75
36270 Kangasala
Puh: (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi
Palaute
Sivukartta