Joulukuusi

Lahjakeräys tuo joulumielen

Joulu on yhteisen hyvän kauneinta aikaa! Joulun ajan hyväntekeväsyystempauksissa jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan auttaa. Tänä vuonna Kangasalla voi lahjoittaa joululahjan vähävaraisen perheen lapselle tai nuorelle, lähettää joulukortin ikäihmiselle tai ilahduttaa joulukukalla yksinäistä.

Joululahjan antaminen tuo minulle joulumielen, ja olemme osallistuneet joululahjakeräykseen vähävaraisille lapsille jo monena vuonna, kertoo kangasalalainen perheen äiti Tiina.

Ensimmäisenä jouluna lahjan keräykseen ostin minä, mutta vuosien saatossa perhe on kasvanut ja nyt myös lapset ovat mukana lahjan valinnassa. Tämä jouluperinteemme on minusta hyvä keino opettaa lapsille jakamisen tärkeyttä ja yhteisöllisyyttä.

Perhe haluaa panostaa keräykseen menevään lahjaan ja suhtautuu siihen kuten muihinkin lahjoihin.

Joululahjakeräyksen paketti saattaa olla lapsen tai nuoren joulun ainoa lahja ja siksi niin kovin tärkeä. Meidän perheemme valitseekin lahjan aina huolella. Haluamme myös tukea paikallisia yrittäjiä, joten ostamme lahjat aina Kangasalta. Siinä saa hyvän kiertämään tuplasti!

Näin voit ilahduttaa jouluna:

Kangasalan kaupungin joululahjakeräys kaupunki-infossa Lentolan Prismalla päättyy la 12.12 klo 15. Poimi kaupunki-infon joulupuusta kortti, josta löydät tiedot lahjan saajasta. Kaupunki-infon tontut ottavat lahjat vastaan ja kaupungin perhetyö hoitaa lahjat niitä odottaville.

LC Kangasala järjestää joululahjakeräyksen Lentolan Prismalla la 12.12. klo 11–15. Keräyksen lahjat jaetaan perhe -ja lastenkoteihin.

Kangasalan kotihoito on mukana Ole joulupukkina seniorille -kampanjassa, jossa lahjoitetaan joulukukkia ikäihmisille. Kukan voi hankkia 17.12. saakka Honkasen Puutarha ja Lentolan Prisman kukkaliikkeestä. Kukka jätetään liikkeeseen, josta kotihoito toimittaa sen perille.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot keräävät joulukortteja, jotka jaetaan Kangasalan kaupungin kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Toimita kortti keräyspisteeseen Kangasalan kaupunki-infon viimeistään tänään perjantaina 11.12.

Joulutarina on kerätty Visit Kangasalan joulukalenteriin 2020.