Kangasalan matkailusivusto

Lähiruoka on taidetta

Lähiruoka on taidetta -symposium

Lähiruoka on taidetta -symposium järjestetään 24.6.2015 Kangasala-talossa. Iltapäivään sijoittuva tapahtuma avaa Kangasalan lähiruokakauden ajankohtaisten antimien, kuten villiruuan merkeissä.

Osana Kangasalan 150 juhlavuotta Heikit Ahopelto & Mäenpää ystävineen ja yhteistyötahoineen haluavat tehdä osansa kotiseutunsa lähiruokataiteen edistamiseksi. Toinen Heikeistä on keittiömestari, toinen osaa tuskin vettä keittää.

Suomalainen ruoka skandinaavisen keittiön kärkeen

Klo 14.30 Mestarikokit näyttämöllä

Kangasala-saliin rakentuu neljän mestarikokin  konserttikeittiö. Heikkien mukana keittiömestarit Arto Rastas (Ravintola Hella & Huone) , Ilpo Vainio (Ravintola Paakari)  sekä Ilkka Isotalo (Ravintola C). Puheenvuoroja käyttävät myös läänintaiteilija Vesa Varrela sekä kesäkangasalalainen, filosofian tohtori Klaus Oesch, sekä muut alueittensa asiantuntijat. Musiikista vastaa Heikki Mäenpää.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Klo 16.30  Kuohuva & pikkusuolaista (sisältyy juhannuspäivälliseen)

Klo 17.00 Lähiruoka on taidetta -juhannuspäivällinen

Kangasala-talo/Galleria&Keittiö,  paikkoja rajoitettu määrä, hinta 48 € sis. lasin kuohuviiniä sekä pääsyn Kimmo Pyykkö -museoon.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:
Kangasala-talo, Harjula Production, Heikki Ahopelto Galleria&Keittiö, Ravintola Hella & Huone, Ravintola Paakari, Ravintola C sekä Kangasalan kunta & Kangasalan Yrittäjät ry

 

 

Hyödyllistä

Seuraa meitä somessa

Matkailuneuvonta

Mobilian Autokylä
Kustaa Kolmannen tie 75
36270 Kangasala
Puh: (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi
Palaute
Sivukartta